| Autor |
Zpráva |
katina Site Admin
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 8:04 pm Předmět: Promítání Otevři Oči! |
|
|
Videoklip Otevři Oči: Z promítání
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luciano
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 6:01 am Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! |
|
|
muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. diky Luciano |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
katina Site Admin
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 12:25 pm Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! |
|
|
| Luciano napsal: | | muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. :wink: diky Luciano |
Ahoj, pokud chceš, můžeme ti poslat naše promítací DVD se všemi filmy a videi vč. tohoto. Stačí, když napíšeš svoji poštovní adresu, např. mně do vzkazníku :) B. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luciano
|
Zaslal: čt listopad 22, 2007 5:40 pm Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! |
|
|
| katina napsal: | | Luciano napsal: | muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. diky Luciano |
Ahoj, pokud chceš, můžeme ti poslat naše promítací DVD se všemi filmy a videi vč. tohoto. Stačí, když napíšeš svoji poštovní adresu, např. mně do vzkazníku B. | zdravim katy dnes mi prislo slibene dvd , nektere videa uz jsem stihl skouknout a reknu , pekna prace, na cloveka do udela opravdu dojem , jinak me tam zaujmula hodne jedna myslenka : kdyby zazdy mel zabit vsechno maso co sni , tak jsme vsichni vegetariani , dost dobre , i segru tase dvd zaujalo samozdrejme dekuju i za nalepky a popsane divko pekne pises , s pozdravem Luciano _________________ jsem jen clovek........ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|