Obsah fóra otevrioci.cz
FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace   Profil   Soukromé zprávy 
 Přihlášení
Obsah fóra otevrioci.cz -> Videa a klipy -> Promítání Otevři Oči!
Autor Zpráva
katina
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2007 8:04 pm    Předmět: Promítání Otevři Oči! Citovat

Videoklip Otevři Oči: Z promítání

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Luciano

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 6:01 am    Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! Citovat

muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. Wink diky Luciano
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
katina
Site Admin

PříspěvekZaslal: po říjen 29, 2007 12:25 pm    Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! Citovat

Luciano napsal:
muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. :wink: diky Luciano

Ahoj, pokud chceš, můžeme ti poslat naše promítací DVD se všemi filmy a videi vč. tohoto. Stačí, když napíšeš svoji poštovní adresu, např. mně do vzkazníku :) B.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Luciano

PříspěvekZaslal: čt listopad 22, 2007 5:40 pm    Předmět: Re: Promítání Otevři Oči! Citovat

katina napsal:
Luciano napsal:
muzete mi poslat link na toto video kde si ho muzu stahnout??? jestli to jde nejvice na mne zapusobil.................. Wink diky Luciano

Ahoj, pokud chceš, můžeme ti poslat naše promítací DVD se všemi filmy a videi vč. tohoto. Stačí, když napíšeš svoji poštovní adresu, např. mně do vzkazníku Smile B.
zdravim katy Shocked dnes mi prislo slibene dvd , nektere videa uz jsem stihl skouknout a reknu , pekna prace, na cloveka do udela opravdu dojem , jinak me tam zaujmula hodne jedna myslenka : kdyby zazdy mel zabit vsechno maso co sni , tak jsme vsichni vegetariani , dost dobre , i segru tase dvd zaujalo samozdrejme dekuju i za nalepky a popsane divko Embarassed pekne pises , s pozdravem Luciano
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď   
Zobrazit předchozí téma
Zobrazit následující téma
Obsah fóra otevrioci.cz
Strana 1 z 1
Přejdi na: