| Autor |
Zpráva |
w1k Anonymní
|
Zaslal: po červenec 02, 2007 12:18 am Předmět: 95% utrpenie zvierat nezaujima |
|
|
skusal som propagovat na internete rozne videa a texty ohladne testovaniach vyrobkov na zvieratach alebo tyrania zvierat, ale stretol som sa s negativnymi ohlasmi a absolutnym nezaujmolo. ludia nechapali co im chcem povedat, stretol som sa s nazormi, ze je to normalne, ze clovek ma na to pravo a pod..
ja myslim, ze takychto ludi by trebalo zatvorit zhruba na 20 rokov do ustavov, kde by sa im minimalne 17 hodin denne presvicovala schopnost logicky uvazovat a trenovalo by sa ich IQ. som ZNECHUTENY. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rave
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
V rámci pobytu v tom ústave by si mohli vyskúšať, ako sa majú zvieratá v potravinárskom a odevnom priemysle, v poľnohospodárstve, vo výskume a pre zábavu, na to by len tak nezabudli  _________________ EARTH LIBERATION
ANIMAL LIBERATION
HUMAN LIBERATION |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
saww
|
Zaslal: st září 12, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
Opět a i tady...ano, jsem pro to aby se žádný organismus nepoužíval k testovacím účelům, ale s jednou velkou podmínkou...vše co doposud bylo tímto způsobem zjištěno a vše co na takových výsledcích stojí se nesmí využívat...potom jsem pro...upřímně si bohužel myslím, že to není možné! Takový rapidní zásah by znamenal vamření 90% lidstva například na obyčejnou chřipku!
Tedy opět, buďme pro kontroly a tvrdé sankce, ale nezavrhujme testy, díky nim máte čas na to, že můžete v klidu sedět za počítačem a psát sem příspěvky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
katina Site Admin
|
Zaslal: čt září 13, 2007 4:36 pm Předmět: |
|
|
| saww napsal: | Opět a i tady...ano, jsem pro to aby se žádný organismus nepoužíval k testovacím účelům, ale s jednou velkou podmínkou...vše co doposud bylo tímto způsobem zjištěno a vše co na takových výsledcích stojí se nesmí využívat...potom jsem pro...upřímně si bohužel myslím, že to není možné! Takový rapidní zásah by znamenal vamření 90% lidstva například na obyčejnou chřipku!
Tedy opět, buďme pro kontroly a tvrdé sankce, ale nezavrhujme testy, díky nim máte čas na to, že můžete v klidu sedět za počítačem a psát sem příspěvky...;) |
Doufám, že někdo bude mít víc síly ti odpovědět... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
saww
|
Zaslal: čt září 13, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
Nechápu proč...jsi snad připravená nadávat na testování a zároveň užívat léky a technologie, které na tom stojí...to je pokritectví!
Za druhé světové války dělal Dr. Mengele testy na lidech a dospěl k mnoha závěrům...tehdejší věda se k těmto výsledkům postavila zády a řeklo se, že takto se získávat poznatky nebudou...SOUHLASÍM!!!!
Něčeho podobného se snaží dosáhnout určité skupiny lidí v rámci laboratorních zvířat! Ale špatně, protože toto požadují pouze jednostranně! Ať se přestane testovat na zvířatech, ale ke všemu, čeho se tím dodnes dosahlo se musíme postavit zády!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
katina Site Admin
|
Zaslal: čt září 13, 2007 6:45 pm Předmět: |
|
|
| saww napsal: | Nechápu proč...jsi snad připravená nadávat na testování a zároveň užívat léky a technologie, které na tom stojí...to je pokritectví!
Za druhé světové války dělal Dr. Mengele testy na lidech a dospěl k mnoha závěrům...tehdejší věda se k těmto výsledkům postavila zády a řeklo se, že takto se získávat poznatky nebudou...SOUHLASÍM!!!!
Něčeho podobného se snaží dosáhnout určité skupiny lidí v rámci laboratorních zvířat! Ale špatně, protože toto požadují pouze jednostranně! Ať se přestane testovat na zvířatech, ale ke všemu, čeho se tím dodnes dosahlo se musíme postavit zády!!! |
Řekla jsem snad, že používám léky a technologie získané z pokusů na zvířatech? Jen jsem tím chtěla říct, že nemám sílu o tom debatovat, ne kvůli tobě, ne kvůli tvým názorům, ale kvůli tomu, že mě všechny ty diskuze už vyčerpávají, bohužel. A proč doufám, že ti někdo odpoví je proto, že tvoje názory jsou aspoň z mého pohledu takové, které by nějakou diskuzi potřebovaly. Bez pejorativy. Spousta lidí má názory postavené na málo informacích a bez rozhledu, přesně tak to cítím já z tvých příspěvků, přestože si možná to samé myslíš o nás. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
saww
|
Zaslal: čt září 13, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotknul...diskusi se nebráním, od toho toto forum navštěvuji.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
saww
|
Zaslal: čt září 13, 2007 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Možná bych začal otázkou! Co Vám vadí na testování na zvířatech. Nemyslím to nijak ironicky, sarkasticky, jen se chci dozvědět některé přímé body toho, proč vůbec vzniká odpor proti testování. Plno jich znám, ale chtěl bych se zeptat zde. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marvin Site Admin
|
Zaslal: čt září 20, 2007 3:31 am Předmět: |
|
|
hele poslechni si tohle, tomas popp ze svobody zvirat to ma vazne dobre spracovane http://www.rozhlas.cz/izurnal/audio/_audio/00556783.mp3 jinak na strankach svobody najdes o testovani celou sekci je to jedna z jejich kampani.. http://www.pokusynazviratech.cz/ .. proste hledej o tom trochu informaci, taky ti zkusim vyhledat 50 nejvetsich omylu pokusu na zviratech..je toho kotel infa.. dej si googlit _________________ -- LIVE LONG AND PROSPER -- |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mink
|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
Pro příklad asi 30 omylů vivisekce lze najít zde: http://www.animalrightsafrica.org/VivisectionFatalDrugs.php
Je těžké většinu lidí přesvědčit o tom, že pokusy na zvířatech jsou špatnou vědou, ale pokud někdo bude pátrat, bude chtít vědět, jistě si položí otázku - Tak proč tedy jsou pokusy na zvířatech, odpověď najde záhy poté? _________________ I live for Animals |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|