|
 |
|
|
 |
|
|
 |
| Autor |
Zpráva |
bagr
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 6:15 pm Předmět: Obrázky s "maso je vražda" a holubicí ve větším ro |
|
|
Zdar všece, na téhle stránce nejsem poprvé a už asi dva roky nejím maso.. ale právě teď sem dostal chuť můj začít můj nazor aspoň trochu víc propagovat. chci to provést tak že si nechám udělat tričko s tou kravičkou a napisem maso je vražda a ješte to stim obrázkem jak letí ta holubice tim plotem nebo jak ty zviřata rozbijeji tu ohradu.... vite co myslím.. jsou to ty internetové bannery... a abych to mohl provést potřebuji tyto obrázky ve větším rozlišení..... jestli to nebude možné tak si nějak pomůžu sám a ty tricka si stejně udělám.
a možná když budu mít to tričko tak se pak zučastnim tech vasich akcich ikdyž otom toho moc nevim....... možná mě to chytne xD _________________ Maso je vražda. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
 |
|
|